Bianca Dragusanu si Mutu

Problemele se ţin lanţ de Adrian Mutu (31 de ani). După recentul scandal de dopaj, care incă nu şi-a consumat ultimul episod, „Briliantul” este implicat într-o nouă poveste cu iz de adulter, alături de Bianca Drăguşanu , adică “blonda lui Bote”, a anunţat Fanatik.

Libertatea a aflat de la apropiaţi ai jucătorului că Adrian Mutu a remarcat-o pe frumoasa Bianca şi şi-a manifestat intenţia de a o cunoaşte.

Alex, prieten apropiat al fotbalistului şi care se ştia cu Bianca, i-a împlinit dorinţa, la sfârşitul anului trecut, şi a luat-o pe “blonda lui Bote” la Florenţa, pentru a-i face cunoştinţă cu superstarul Fiorentinei.

Bianca, Alex şi Adi au ieşit împreună şi, între altele, au cinat la restaurantul Golden View, localul preferat al “Briliantului”, situat pe celebrul pod medieval Ponto Vecchio, care oferă o privelişte superbă asupra râului Arno. Apoi, Adi ar fi rămas singur cu Bianca şi i-ar fi arătat “frumuseţile” oraşului toscan. Cu alte cuvinte, Adi MutuMutu ar fi avut o aventură cu frumoasa blondă.

La puţin timp după excursia la Florenţa, Bianca a postat, pe un site de socializare, poze de la ieşirea din restaurant, în care apare alături de Alex, dar care fac legătura dintre frumoasa blondă şi Florenţa. Aflat la New York, Cătălin Botezatu, prieten cu “Briliantul”, a refuzat să comenteze. Bianca nu a putut fi contactată până la închiderea ediţiei. Rodica Mutu, mama fotbalistului căsătorit cu dominicanca Consuelo, era stupefiată: “Nu o ştiu pe Bianca decât de la televizor!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: