Bianca Drăguşanu: „Vreau să arăt lumii că pot fi şi o femeie serioasă”

Asistenta lui Dan Capatos şi-a schimbat look-ul pentru noul sezon al emisiunii „Un show păcătos”, din două considerente: a simţit nevoia unei schimbări şi a vrut să le arate oamenilor că ea poate fi şi serioasă, nu numai blonda lui Bote sau a altui bărbat celebru.

„Am zis că o schimbare a imaginii este binevenită. Îmi doresc ca lumea să o cunoască pe adevărata Bianca Drăguşanu. Deocamdată mă simt bine aşa. Vreau să arăt lumii că pot fi o femeie serioasă, din toate puctele de vedere. Vreau ca lucrurile să capete o altă nuanţă  mult mai reală şi mai adevărată de caracterul şi de persoana şi de omul care sunt eu”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Observatorul Antenei 1.

Reclame
Publicat în Stiri. Etichete: , , . 3 Comments »

3 răspunsuri to “Bianca Drăguşanu: „Vreau să arăt lumii că pot fi şi o femeie serioasă””

 1. vali Says:

  bianca schimbati culoare ala par.mai bine iti statea blonda

 2. vali Says:

  te rog erai mai frumoasa blonda.te schimba mult culoare asta

 3. Daniela Riccio-Cocos Says:

  Părăsit încă de la naştere
  Mihai Caldararu
  Încă de când a văzut lumina zilei, Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală. De la vârsta de şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente: «La 15 ani am fost mutat la centrul de plasament numărul 2 «Casa Speranţei», unde primeam bătaie seara de la nişte indivizi mai mari. De atunci am rămas cu sechele».

  Şcoala populară de artă

  După ce a terminat Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, pe care a absolvit-o cu nota 9, a urmat şi Şcoala populară de Artă, unde a obţinut un certificat de la OSIM, pentru solist vocal. La 18 ani a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: «Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine. Înregistrările le-am putut finaliza chiar de Sfintele Sărbători de Paşte». 0724713999
  http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/801312/Mihai-Caldararu-alias-Mihaita-Talent-invitatul-Mihaelei-Tatu-la-Antena-2/
  Cont BCR-Uniri:RO28RNCB0672040604720001 Caldararu Mihai

  PASTE FERICIT !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: