Bianca Drăguşanua spus : „Cătălin Botezatu e un bărbat care lasă urme adânci în viaţa unei femei, nu poate fi şters din suflet la comandă”

Bianca Drăguşanu şi iubitul ei, fotbalistul Adrian Cristea, au acordat două interviuri „în oglindă” pentru revista Story în care au vorbit despre relaţia lor, dar şi despre Cătălin Botezatu sau ce planuri de viitor au. Important este că ei se iubesc şi au o relaţie perfectă. Cu toate acestea, fosta blondă a lui Bote nu l-a uitat nici pe designer, despre care are numai cuvinte de laudă.

Bianca Drăguşanu: Cum ai descrie relaţia ta cu Adi?

Bianca: Perfectă. Ne completăm foarte bine, eu sunt un temperament vulcanic, el e calm, răbdător, calculat, mă temperează, are grijă de mine, mă răsfaţă, mă iubeşte. Nu am ce să îi reproşez. Orice femeie şi-ar dori un bărbat ca el, frumos, cu o carieră solidă, tandru şi iubitor. Am o relaţie perfectă.

La rândul lui, şi Adi descrie relaţia pe care o are cu Bianca.

Adi: Nu sunt genul de persoană care să îşi expună viaţa prin ziare sau la televizor, nu mi se pare normal să povestesc amănunte din viaţa mea, nu am nimic interesant de povestit şi nu cred că interesează pe cineva viaţa mea, sau cel puţin nu ar trebui să intereseze pe cineva.

Laşi tot timpul impresia că te uiţi în urmă cu regret după Cătălin Botezatu, nu eşti tranşantă atunci când el te provoacă, când spune că între voi ar putea oricând să se reînoade ceva, de ce eziţi? Nu eşti sigură că Adrian e bărbatul lângă care vrei să trăieşti?

Bianca: Cătălin Botezatu e un bărbat care lasă urme adânci în viaţa unei femei, nu poate fi şters din suflet la comandă, iar eu nu sunt ipocrită să spun că l-am uitat pe Cătălin. E încă prezent în viaţa mea, mă ajută, vorbim, mi-e drag. Am avut momente când am fost confuză, dar acum mi s-au mai limpezit gândurile. Nu ştiu dacă Adrian este bărbatul lângă care am să trăiesc toată viaţa, dar în mod cert e bărbatul pe care acum îl iubesc.

Adi ştie că Bianca ţine la el şi nu se sfieşte să recunoască faptul că are încredere în ea. „Am încredere în ce îmi arată Bianca prin modul cum se comportă cu mine şi cum reacţionează la unele situaţii din viaţa mea”, spune acesta, adăugând că „Iubesc felul ei de a fi, iubesc că e alături de mine, mă susţine, mă încurajează, e acolo când am nevoie de ea”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: