Fotografii | Mihai Bendeac o saruta pe Bianca Drăguşanu

 

Mihai Bendeac a avut ocazia de a o săruta pe Bianca Drăguşanu. Şi nu este vorba despre vreun sărut furat, pe obraz. Prezentatorul emisiunii ‘In puii mei’ s-a sărutat pasional cu fosta blondă a lui Botezatu.

Nu este vorba despre vreo idilă, ci mai degrabă despre o colaborare… profesională, deoarece Bianca a fost invitată să filmeze pentru emisiunea lui Bendeac, ea intrând în rolul iubitei lui Dorel, personaj interpretat de actor. Întâlnirea şi întreaga colaborare, de altfel, l-a încântat pe prezentator, deoarece, în ciuda faptului că face mişto pe pe seama Biancăi, Bendeac a recunoscut că ea s-a comportat exemplar din punct de vedere profesional.

„Am filmat cu Bianca. Eu mi-am spus părerea personală despre ea în mai multe ocazii. Tot eu am fost cel care m-am plâns de atitudinea persoanelor publice din România care au, mai toate, un băţ adânc înfipt în cur şi o preţiozitate vomitivă. Din punct de vedere profesional, domnişoara Drăguşanu a fost exemplară. […] Bianca a venit cu textul învăţat, cu pozitivism, a fost ascultătoare şi, nu numai că n-a avut ceva de obiectat în faptul că trebuia să ne sărutam, dar momentul respectiv a ieşit exact pe gustul artistului Bendeac: A L’AMERICAINE!!! Adică până la capăt, fără rezerve, şocant, fără inhibiţii”, a scris actorul pe blogul personal .

Mai mult, până şi regizorul emisiunii, Emanuel Pârvu, a spus că vedeta a dat dovadă de profesionalism şi talent. „Am fost izbit în totalitate de un lucru pe care nu l-am mai întâlnit de mult în breasla actoriei”, a comentat acesta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: